Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, s-a aflat miercuri la Ploiești unde a vizitat câteva firme din Prahova. La sfârșitul vizitei, acesta a declarat că economia merge bine nu numai în statistici, merge bine și în realitate”. Tăriceanu a criticat totodată atitudinea europarlamentarilor PNL despre care susţine că “parcă şi-au făcut un crez politic din a denigra România”.

“Economia merge bine nu numai în statistici, merge bine în realitate. Toţi erau cu o abordare optimistă pentru viitorul firmelor lor şi pentru economia românească. Spun aceste lucruri pentru că văd prea mult şi prea des tot felul de voci pesimiste care, în loc să accepte şi să se bucure şi să fie mândre de realizările României, vorbesc numai în termeni negativi, lucru care îmi displace foarte mult” a afirmat potrivit, news.ro, Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu a făcut trimitere la reprezentanții PNL în Parlamentul European și i-a acuzat pe aceștia de diversiune și dezinformare, adăugând că aceștia”în ultimii ani parcă şi-au făcut un crez politic din a denigra România în Parlamentul European“.

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a mai declarat marţi, la Ploieşti, că referendumul cerut de președintele Iohannis este doar o “diversiune” prin care şeful statului, încearcă să “fure startul pentru campania de alegeri prezidenţiale” din toamnă.

Foto:telegrama.ro