Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a afirmat, vineri, la RFI, întrebată dacă se gândește să plece la Pro România, că „niciodată nu e bine să spui niciodată”. Andronescu a susținut însă că încearcă să readucă PSD acolo unde a fost el cândva, conform Mediafax.

„Eu sunt o persoană cu foarte multă constanță în comportament, zic eu. În general, dacă vă uitați la istoria mea publică, am fost un om cu un comportament constant. Sigur, niciodată nu e bine să spui niciodată, dar cred că ține de constanța aceasta să încerc aici în partid să am un punct de vedere, pe care poate îl vor împărtăși și alții și să încercăm să readucem PSD-ul acolo unde el a fost cândva”,

a declarat Ecaterina Andronescu, la RFI.

Senatorul PSD a adăugat că atunci când faci parte dintr-un partid ar trebui să spui ceea ce te nemulțumește, nu neapărat printr-un vot.

Reamintim faptul că Victor Ponta, liderul Pro România, dezvăluia în urmă cu câteva zile că poartă discuții cu mai mulți membri PSD care ar urma să treacă, după votarea moțiunii de cenzură, la Pro România, opoziția susținând că negociază cu ei inclusiv votarea moțiunii.