Europarlamentarul PPE Rareș Bogdan, într-o ieșire furtunoasă în urma respingerii în Senat a propunerii de desfiinţare a SIIJ lansată de PNL și USR, ține să își liniștească fanii declarând că „avem ac de cojocul lor”.

„Stați liniștiți, avem ac de cojocul lor! Nu degeaba recomandă GRECO desființarea Secției Speciale a Parchetului, considerată <<o anomalie>> care pune în pericol independența justiției! România nu e terenul de joacă al corupților, nu vom tolera presiunile, terorizarea magistraților! Fără o Justiție independentă nu există stat de drept, iar fără stat de drept suntem în pericol să pierdem bani europeni! Iar fără bani europeni, România poate rămâne prizoniera celor care vor să țină populația în mizerie și sărăcie, pentru a o putea folosi în interes de clan! Lupta continuă, oameni buni!”,

scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Senatul a decis astăzi ca SIIJ să activeze în continuare, respingând astfel proiectul depus de USR. Au fost 42 de voturi „pentru” respingerea acestui proiect de lege. Astfel, SIIJ rămâne activă, Senatul fiind în acest caz for decizional.

Foto: Youtube