După anunțul făcut de Procurorul General al României, Augustin Lazăr, cu privire la trimiterea în judecată a “Dosarului Revoluției”, prima reacție din PSD vine din partea senatorului PSD, Liviu Pleșoianu, care critică acest anunț al Procurorului General în termeni foarte duri.

“Lazăreeee, ODIOASĂ ființă ești! Cu cât tupeu vii tu acum, cu trei săptămâni înainte să ți se încheie mandatul, să ne vorbești despre “Dosarul Revoluției”!? Crezi că asta o să acopere RUȘINEA și MONSTRUOZITATEA ta de la Aiud, Sinistrule!?? Ce s-a întâmplat, Lazăre, după Decembrie 1989? Au fost scoși din pușcăriile comuniste dizidenții anticomuniști TORTURAȚI cărora unii CA TINE le-au REFUZAT ELIBERAREA!

NU ai spus NIMIC despre cum l-ai ținut în pușcărie ani de zile pe dizidentul TORTURAT Iulius Filip, căruia i-ai REFUZAT în mod repetat ELIBERAREA semnând procese verbale în care scriai, ca ȘEF DE COMISIE, că “NU A DAT SEMNE DE ÎNDREPTARE”!

Tu și toți cei care se dau peste cap să-ți spele MIZERIA MORALĂ sunteți DEMONI cu chip de om!”

Scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Reamintim faptul că Augustin Lazăr a anunțat, luni, într-o conferință de presă, că a fost finalizat dosarul Revoluției, fiind trimis în judecată instanței supreme. Printre cei care vor fi judecați se numără, Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Iosif Rus și Emil Cico Dumitrescu, pentru infracțiuni contra umanității.