Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri, la Adunarea Regională a PNL de la Braşov, în contextul anunțului făcut de președintele Iohannis, potrivit căruia va trimite în Parlament un guvern politic de tranziție construit în jurul PNL, că „nu trebuie să înlocuim pesediştii cu penelişti doar că sunt de-ai noştri”, ci trebuie să îi înlocuiască pe social-democraţi cu oameni cinstiţi și muncitori.

„Trebuie să spulberăm propaganda PSD-istă, PNL este preocupat de bunăstarea românilor muncitori şi cinstiţi. Singurii care au a se teme sunt cei care au infestat instituţiile statului şi le-au parazitat exclusiv pe criterii politice. Noi nu trebuie să înlocuim pesediştii cu penelişti doar că sunt de-ai noştri, trebuie să înlocuim pesediştii cu oameni cinstiţi, să înlocuim pesediştii care au căpuşat România cu oameni muncitori, determinaţi şi care pun preţ pe interesul public”,

a declarat, potrivit Mediafax, Raluca Turcan.

Deși nu se cunosc nume din viitorul Guvern, potrivit declarațiilor făcute recent de președintele liberalilor, Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan va face parte din noul executiv.

Totodată, președintele PNL, Ludovic Orban, prezent la Adunarea Regională a PNL de la Braşov, a declarat că

Perioada care va veni este o perioadă în care românii se uită cu speranţă, cu încredere şi aşteptări enorme din partea noastră. Trebuie să dăm românilor ceea ce aşteaptă de la noi: corectitudine, bun-simţ, competenţă, seriozitate, capacitatea de a furniza soluţii care să rezolve toate marile probleme pe care le are România. Să arătăm că puterea este dată formaţiunilor politice, nu pentru a folosi această putere în interesul personal sau în interesul clientelei de partid, puterea este dată liderilor politici şi partidelor politice cu un singur scop: să servească interesul public, iar această putere trebuie folosită de Partidul Naţional Liberal pentru a garanta fiecărui român că orice leu care se plăteşte la bugetul de stat va fi cheltuit pentru a realiza lucruri care să crească calitatea vieţii în România.”.

Foto: romaniatv.net