Preşedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat sâmbătă la Târgu Mureș unde a participat la alegerile organizaţiei PSD Mureş, că toți miniştrii trebuie să facă lucrurile pe care şi le-au asumat, adăugând totodată că nu va fi “niciun fel de îngăduinţă” şi că aceştia vor avea “o viaţă grea“.

“Trebuie să schimbăm şi noi unele lucruri în felul nostru de a fi şi în partid. (…) La nivelul guvernării, fiecare ministru, (…) colegii mei miniştri o să aibă din nou… Bine aveau viaţa grea şi înainte (…) Ca preşedinte executiv, am această obligaţie faţă de dumneavoastră, de partid, faţă de Guvern, faţă de ţară să fim intransigenţi cu ai noştri, cu noi. Miniştrii îşi asumă anumite lucruri, trebuie să le facă la ziua şi la ora la care şi-au asumat acest lucru. Nu trebuie să avem niciun fel de îngăduinţă pentru cineva care vrea să fie ministru. Asta dacă înţeleg ce înseamnă funcţia de ministru. Este o funcţie nobilă. Ar trebui să înţelegem fiecare dintre noi ce înseamnă această funcţie. Să ai onoare pentru întregul tău neam. (…) E cam greu, dar se lucrează în acest sens şi sper să avem şi efecte imediat. Altfel, vor veni alţii care vor înţelege acest lucru”, a afirmat potrivit Agerpres, ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici a participat la conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Mureş alături de preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, şi secretarul general, Mihai Fifor, la o zi după ce echipa premierului a participat la alegerile organizate de PSD Bistrița-Năsăud. În cadrul conferinței de presă susținută vineri la Bistrița, premierul Viorica Dăncilă a declarat că va purta o discuție cu ministrul Tranporturilor, Răzvan Cuc, pe tema kilometrilor de autostradă ce vor fi dați în folosință până la finalul anului 2019.

Foto:Agerpres