Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat luni, la finalul ședinței BEx al PNL, că în data de 13 mai, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Bucureşti, PNL își va lansa programul politic pentru alegerile europarlamentare.

“Am decis organizarea unui eveniment important al PNL. Astăzi, BEx al PNL a aprobat programul politic al partidului pentru alegerile pentru PE, viziunea noastră asupra Europei în următorii cinci ani şi viziunea noastră asupra modalităţii în care România poate să fructifice la maxim pentru beneficiul românilor toate avantajele pe care le are prezenţa României în cadrul UE. (…) Acest program va fi prezentat public în data de 13 mai în cadrul unui eveniment”, a anunţat,conform Agerpres, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Conform declarațiilor făcute de Ludovic Orban, toți președinții de filiale vor avea un target la alegerile europarlamentare din 26 mai. Acesta s-a aratăt optimist, conform sondajelor, PNL se află aproape de PSD și este convins că “fiecare preşedinte de filială, parlamentar, primar, membru al PNL va trage cu toată forţa pentru a contribui la victoria PNL“. Recent, Rareș Bogdan, cel ce deschide lista candidaților PNL pentru PE, a declarat că PNL are forța necesară pentru a trimite în Parlamentul European zece candidați.

Liderul PNL a mai declarat că în urma votului din 26 mai, “victoria PNL va crea o criză gravă“, în aceste condiții, liberalii vor depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului până la sfârşitul sesiunii parlamentare.

Foto:Romania libera