Lia Olguţa Vasilescu a declarat că preşedintele Klaus Iohannis probabil deja se vede „şef de lagăr de concentrare” unde ar fi închişi social-democraţii, pentru reeducare. Afirmaţia fostului ministru  al Muncii vine în contextul în care Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la o întâlnire electorală, că nu se află într-o competiție elecorală cu PSD, ci într-un război cu acest partid.

În contextul declarațiilor făcute de președintele Iohannis la Bistrița, Lia Olguța Vasilescu a susținut la Antena 3 că acesta se vede deja șeful unui lagăr în care social-democrații sunt închiși pentru reeducare.

„Domnul Klaus, cred, deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”,

a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

Eu nu sunt cu PSD în vreo competiţie electorală, eu sunt cu PSD în război, noi suntem cu PSD în război, şi asta nu pentru că noi suntem aşa răi, pentru că ei au fost răi cu românii. PSD a guvernat împotriva românilor, PSD a venit la putere cu promisiuni mari şi, nici nu a ajuns bine în Palatul Victoria, a început să încerce să subjuge justiţia, să acapareze marile sisteme publice. PSD a atacat democraţia din România – este inadmisibil, a fost inadmisibil şi rezultatul este cel pe care l-au meritat: au fost înlăturaţi de la putere”,

a spus Iohannis, conform Agerpres, la o întâlnire electorală la Bistrița-Năsăud.

Foto:Antena 3