Conform declarațiilor susținute de Liviu Dragnea în Parlament, Mircea Drăghici propus pentru a ocupa funcția de șef al AEP a renunțat la candidatură, fiind însă ales conform surselor din partid în funcția de șef de campanie al Partidului Social Democrat pentru alegerile europarlamentare.

În ce privește o eventuală retragere a OUG7/2019, Dragnea a precizat că din câte știe, astăzi va avea loc o întâlnire a premierului Viorica Dăncilă cu asociațiile de magistrați urmând ca în funcție de discuțiile purtate să se ia o decizie.

“Din câte am îneles, astăzi după -amiază, va avea loc și o  întânire cu doamna primul ministru și asociațiile de magistrați și în funcție de ce se va discuta acolo, se va lua o decizie. Eu cred că este un demers foarte bun al primului ministru, cine a acceptat este interesat de dialog, cine nu, nu”

A declarat Dragnea.

Reamintim că mai multe asociații de magistrați au contestat în ultimele zile prevederile OUG7, aceștia fiind invitați la discuții de către premier, dar nu toți au acceptat acest lucru.