Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, avertizează opoziția că prin măsurile anunțate în cazul în care vor prelua puterea urmează să falimenteze atât șantierele deschise, cât și 1.300 de investiții prin PNDL. De asemenea, Suciu a lansat și un mesaj ironic pentru parlamentarii prezenți la votul moțiunii de cenzură: „Niciun deputat sau senator responsabil sau sănătos, apropo, astăzi este ziua sănătății mintale, niciun parlamentar sănătos la cap nu va vota moțiunea”.

„Astăzi când vorbim sunt peste 1.300 de șantiere deschise. Când USR solicită oprirea PNDL ce va face cu aceste 1.300 de investiții. Veți falimenta întreg sectorul de construcții, vreți să ucideți PNDL. Explicați-le ce veți face cu PNDL. Chiar dacă domnul Orban nu mai e consilier la o firmă de construcții din Mureș, aveți grijă că nu trece moțiunea, nu îi ucideți firma. Niciun deputat sau senator responsabil sau sănătos, apropo, astăzi este ziua sănătății mintale, niciun parlamentar sănătos la cap nu va vota moțiunea.”,

a spus Daniel Suciu.

„Se spunea că este o moțiune ciudată. O, vai, dar cât de ciudată este această moțiune. Haideți să vedem ce ne propun cei din opoziție și mi-am permis să fac niște perechi, să vedem ce ne așteaptă de mâine.

Vreau, de mâine, să-i văd pe domnul Rareș Bogdan și pe domnul Attila Korody stând la aceeași masă.

Vreau, de mâine, să-i văd pe domnul Călin Popescu Tăriceanu și pe doamna Raluca Turcan stând la aceeași masă și vorbind despre… viață.

Vreau, de mâine, să-i văd pe domnul Băsescu discutând cu domnul Ponta despre justiție și despre procurori, cum cred că au mai discutat.

Vă mai zic o vorbă românescă: atunci când se urcă suina (scroafa) în copac începe să și guițe.”,

a mai spus Suciu.

Foto: facebook