Mihai Fifor, secretarul general al PSD, ironizează numele care apar pe o ciornă vehiculată în presă ca una dintre variantele de lucru în cadrul negocierilor opoziției de formare a unui nou guvern în cazul în care moțiunea de cenzură va trece.

„Circulă <<pe surse>> o așa-zisă ciornă a guvernului propus de opoziție. Spun <<așa-zisă>>, pentru că niciun om lucid nu ar propune un guvern cu tumultuosul Mihai Tudose la Externe și <<degraba vărsătoriul de sânge nevinovat>> Caramitru Jr. la Finanțe…

Dar, merită comentat cine e în capul listei, unde apar enigmatic două majuscule scrise apăsat L.O. – adică Ludovic Orban, zis Sică Mandolină sau Sică Minciunică, fostul ministru al Transporturilor, care ne promitea fără să-i crape obrazul de rușine, că va face 2.000 de km de autostradă, din care nu a făcut niciunul.

L.O., care spunea că va impozita salariile IT-iștilor? Că va da afară sute de mii de bugetari? Că trebuie să creștem vârsta de pensionare? L.O., cel sfătuit că salariul minim este nociv pentru economie și că trebuie desființat?! Care ne transmite că trebuie înghețate pensiile și salariile, pentru că, vezi Doamne, <<nu mai sunt bani>> și <<nu e sustenabil>>?!

Care ne spune că statul încasează prea puțin, dând de înțeles că taxele trebuie majorate?!

L.O. care dansa cu graţie manele din buric?!

Atât puteți, stimați colegi din Opoziție?! Atunci mai puneți încă un <<L>> la majusculele de pe <<ciornă>>. LOL e mult mai potrivit!”,

scrie Fifor pe Facebook.

În condițiile în care principalele forțe de opoziție au semnat pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, la reuniunea BEX al PNL de luni, președintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis colegilor că moțiunea de cenzură va fi depusă pe 30 septembrie, iar dacă ALDE votează pentru demers, atunci moţiunea va trece.

Foto: facebook/mihaififor