Mihai Fifor, secretar general al PSD, cu doar o zi înainte de votarea moțiunii de cenzură ce poate duce la căderea guvernului Dăncilă, lansează un avertisment şi un apel către electorat în care reamintește de perioada guvernării Boc și perioada guvernării tehnocrate, cerându-le să nu uite „că și-au bătut joc de România” iar dacă ajung la guvernare „în următorii 4-5 ani, nu vor mai da drumul la scaun!”.

„În 2010-2012, când se tăiau pensii și salarii, când creștea TVA, iar sute de mii de firme dădeau faliment și milioane de români mergeau în șomaj, eram oprit pe stradă de diverși cetățeni care aproape mă implorau: <<Faceți ceva să-l dați jos pe Boc, că nu mai putem!>>. Încercam să-i liniștesc și le spuneam SĂ NU UITE când vor veni alegerile.

La fel în 2016, când oamenii îmi spuneau că <<nu i-au ales pe tehnocrații care își bat joc de România>>. Le spuneam SĂ NU UITE când vor avea puterea votului.

Astăzi, oamenii lui Boc și ai lui Cioloș vor să vină din nou la guvernare. Cu același program: disponibilizări în masă, impozitarea salariilor și a pensiilor, anularea voucherelor de vacanță, sâmbăta zi lucrătoare, creșterea facturilor la utilități şi alte astfel de măsuri <<de dreapta>>.

Vă spun, deci, același lucru: NU UITAȚI CE V-AU FĂCUT! În noiembrie aveți votul care îi poate opri să revină la guvernare. Altfel, vor face ce au mai făcut! Și nu veți mai scăpa de ei în următorii 4-5 ani! Nu vor mai da drumul la scaun!”,

a scris Mihai Fifor pe Facebook.