Într-un mesaj al ultimei zile de campanie electorală pentru alegerile prezidențiale, Mihai Fifor, secretar general al PSD, face un ultim apel pentru unitate, considerând că „unirea face puterea! Din păcate, însă, de 15 ani ura și vrajba ne-au dezbinat, ne-au făcut să ne luptăm între noi”.

„Unirea face puterea! Noi românii am știut bine acest adevăr atunci când am avut împliniri în istorie. Din păcate, însă, de 15 ani ura și vrajba ne-au dezbinat, ne-au făcut să ne luptăm între noi, ne-au mutilat sufletele și viața. De 15 ani, cel care ar fi trebuit să ne unească sub tricolor – președintele țării – ne-a întors unii împotriva altora. Gândiţi-vă, amintiţi-vă!

Duminică, avem puterea votului, dragi români! De votul nostru depinde binele țării și bunăstarea fiecăruia.

Avem puterea să alegem în fruntea țării UN OM căruia îi pasă, care se implică și care are suflet, care are respect și bună-cuviință, care muncește și este cu adevărat patriot. Să respingem ce am văzut în ultimii 15 ani! Să respingem aroganța, cinismul, fuga de răspundere, sfidarea legii și a Constituției. Pentru asta o votez pe Viorica Dăncilă președinte! O votez din toată inima ca să readucă unirea și armonia între noi românii, oricine am fi și oriunde ne-am afla!

Votați un om de caracter, un om bun, care va lupta pentru fiecare dintre voi, un președinte al tuturor românilor!”,

este transmis de Mihai Fifor, pe Facebook.

Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea