Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, consideră într-o postare foarte acidă că președintele Klaus Iohannis „fuge” de o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă din „lașitate” și pentru că „nu are ce să arate”, amintind de momentele dezbaterilor electorale din 2014 când, susține Mihai Fifor,  președintele Iohannis „a încasat-o” la acele dezbateri, refuzând să participe ulterior la orice confruntare.

„După ce a încasat-o de la Ponta, Iohannis n-a mai intrat niciodată în ring cu cineva de la PSD. A căpătat o fobie față de PSD, o stare patologică de frică obsedantă față de acest partid.

De aceea atacă PSD. Ca să își facă curaj. Dar are curaj să se bată cu PSD doar când PSD nu e de față. Are curaj doar când nu e nimeni care să îi dea o <<palmă>> usturătoare sau să îi pună întrebări.

Nu vine la dezbatere pentru că știe că nu are cum să câștige. Nu are ce să prezinte oamenilor. Raportul său de activitate este doar o pagină goală, pentru că aşa este şi mandatul său.

Nu are răspunsuri la întrebările despre casele sale. Nu are cum să explice de ce l-a protejat pe complicele torționarilor comuniști.

Nu poate spune de ce nu a renunțat la imunitate așa cum a promis!

Nu are nimic bun de arătat, dar are multe lucruri rele de ascuns. De aceea fuge ca un laș, nu doar de o dezbatere cu PSD, ci de orice răspundere publică.”,

a scris Mihai Fifor.

Candidatul Klaus Iohannis a refuzat până acum orice intenție de dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă, declinând inclusiv invitația transmisă de stafful de campanie al PSD.

Foto: petreanu.ro