Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, anunţă că social-democraţii au început regruparea după adoptarea moţiunii de cenzură şi vor continua lupta politică din Opoziţie.

„Astăzi începe regruparea. Ieri, după trecerea moţiunii, cei din Opoziţie spuneau cu îngrijorare în glas că PSD are încă multă forţă, mai ales la nivelul structurilor sale teritoriale. Aşa este! Au toate motivele să se teamă! PSD rămâne în tranşee. Nu abandonăm câmpul de luptă. Vom lupta, în Opoziţie şi în campania electorală, pentru a apăra ceea ce am făcut bun pentru cetăţeni”,

a scris Fifor vineri pe Facebook.

În opinia sa, perioada următoare va fi caracterizată prin austeritate şi haos, iar cetăţenii vor avea nevoie nevoie de un reper pe scena politică, conform Agerpres.

„Se anunţă nori negri de austeritate. Se va face simţită starea de haos şi degringolada partidelor care au dărâmat un viitor, fără a avea nimic de pus în loc. Oamenii vor avea nevoie de un reper, de speranţa că nu e pierdut totul. Vom fi prezenţi şi vom lupta pentru voi. Depinde însă şi de votul vostru. În noiembrie, puteţi îndrepta ceea ce s-a întâmplat în Parlament! Aveţi puterea de a vă apăra ceea ce aţi câştigat în guvernarea PSD. Votul vostru poate schimba totul”,

a mai scris Mihai Fifor.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis colegilor din PSD un mesaj în care face apel la înțelepciune și solidaritate pentru că urmează „o perioadă grea” căreia PSD îi va face față, doar dacă se va apela la „renunțări și jerfe” atât la nivel „individual”, cât și la nivel de „echipă”.

Foto: Inquam Photos / Adriana Neagoe