Liderul organizaţiei PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat vineri, înainte de şedinţa de campanie a PSD, că în PSD nu se impune în acest moment nicio schimbare, pentru că Guvernul a picat din cauza „trădătorilor” din partid şi nu din cauza Opoziţiei. Oprișan susține că președintele PSD nu putea participa la ședința din biroul lui Marcel Ciolacu pentru că era la şedinţa de Guvern.

„În acest moment, în partid nu avem ce să schimbăm, pentru că trebuie să luăm act, din mers, de faptul că în Parlament, datorită trădătorilor PSD, ca să ne înţelegem, aici a fost vorba de trădare. Toţi cei care au fost aleşi pe listele PSD şi au pus piciorul la alte partide sunt de fapt trădătorii partidului.  În spiritul nostru istoric, trădătorii au făcut să treacă moțiunea de cenzură, nu a fost în stare Opoziția.”,

a afirmat, potrivit Agerpres, Marian Oprişan.

Potrivit sursei citate, întrebat dacă Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu au dorit ca această moţiune de cenzură să fie adoptată, liderul PSD Vrancea a negat această posibilitate, susţinând că, acum, poporul o să aibă o viaţă mai proastă cu personaje de tip „Sică Mandolină“.

„Nu, toţi colegii care suntem membri ai PSD am dorit să nu treacă această moţiune, din cauza faptului că trebuia să ducem la capăt programul de guvernare. Acum o să vedeţi, din nefericire, cu personaje de tip Sică Mandolină, poporul o să aibă o viaţă mai proastă”,

a susţinut Oprişan.

Oprișan a mai transmis că echipa de campanie a Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale trebuie dinamizată, susținând că Viorica Dăncilă este cinstită și merită să fie preşedinţele României.

Foto:epochtimes-romania.com