Apelul făcut de Carmen Dan, Ministrul de Interne, către autoritățile abilitate cu asigurarea ordinii publice începe să producă efecte, astfel că mai mulți protestatari care îl așteptau pe Liviu Dragnea la Topoloveni, în județul Argeș, au fost ridicați de jandarmi și duși la Poliție pentru legitimare.

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Argeș, 10 persoane au fost ridicate din centrul localității Topoloveni și conduse la secția de poliție, conform Mediafax.

“Au fost conduse la secția de poliție pentru legitimare. Participau la o adunare publică nedeclarată. Au afișat bannere și au scandat lozinci. Cei 10 au fost ridicați după venirea lui Liviu Dragnea la Casa de Cultură”

A declarat Alexandru Ivan, purtătorul de cuvânt al IJJ Argeș.

Liviu Dragnea participă, vineri, la o acţiune organizată de Primăria Topoloveni la Casa de Cultură aflată în centrul localităţii.

Sursa video: RezistentaLIVE

Reacția PNL:

”Nu acceptați să săvârșiți abuzuri împotriva cetățenilor și în favoarea lui Dragnea, pentru că ele nu vor putea fi mușamalizate la nesfârșit de Carmen Dan. Toate regimurile autoritare au un final, iar faptele ilegale ale Jandarmeriei rămân consemnate. Conducerea la secție, la duba, suprimarea libertatii unui manifestant pașnic care se legitimează este un abuz care plasează Jandarmeria Română în rândul forțelor de represiune de tip sovietic, nu al celor din Uniunea Europeană. Iar faptele ilegale, subliniez, nu vor rămâne fără consecințe”

A scris Raețchi pe Facebook.