Zvonurile conform cărora Klaus Iohannis l-ar preferea ca prim-ministru în al doilea mandat pe Rareș Bogdan în locul lui Ludovic Orban, sunt tranșate ferm de către președintele PNL într-un interviu acordat site-ului bugetul.ro. Ludovic Orban desființează ideea unui viitor tandem Klaus Iohannis-președinte – Rareș Bogdan-premier. Potrivit liderului PNL, partidul a luat deja o decizie în acest sens și a stabilit candidatul la funcția de prim-ministru, acela fiind Ludovic Orban.

„Partidul Național Liberal a luat decizia în Consiliul Național și a stabilit candidatul la funcția de prim-ministru al partidului, în persoana președintelui partidului, adică subsemnatul”

A precizat, pentru bugetul.ro, Orban.

Reamintim faptul că în ultima perioadă au existat numeroase zvonuri conform cărora, în PNL există o tensiune tot mai vizibilă între Rareș Bogdan și Ludovic Orban, cel din urmă văzându-și poziția de lider PNL si eventual viitor premier amenințată. Tot pe surse există informații potrivit cărora această tensiune l-a făcut și pe președintele Iohannis să se îndepărteze de Rareș Bogdan, lucru însă infirmat de acesta în ultimele declarații de presă.

Foto: ordinea.ro