La depunerea listelor cu semnături la Biroul Electoral Central (BEC), președintele Ludovic Orban le-a mulțumit românilor care au semnat pentru PNL, anunțând că PNL a devenit cel mai mare partid din România după ce a reușit să bată PSD la numărul de semnături.

”PNL a depus lista de candidați pentru alegerile europarlamentare. Le mulțumim celor aproape 1,4 milioane de cetățeni care ne-au acordat încrederea și au semnat listele noastre. PNL este cel mai mare partid din România. Am bătut PSD în strângerea de semnături și de asemenea în 26 mai vom bate PSD la urne.”

A spus Ludovic Orban.

Rareș Bogdan, primul de pe lista PNL, s-a dezlănțuit la adresa PSD și a făcut un apel că oameni să iasă la vot dacă își iubesc țară și nu vor să o transforme într-un răi al infractorilor.

“Vreau să fac un apel sincer la toți cei care iubesc această țară, care nu cred că această țară trebuie să fie un rai al infractorilor să voteze pe 26 mai. Vor urma două luni dificile, suntem pe front și îi rog pe toți simpatizanții și militanții să fie alături de noi în această luptă care se anunță una extrem  e dificilă. Nu vorbim numai de alegeri parlamentare, ci despre a fi sau nu în Europa, despre parteneriat de SUA, Până acum cei din PSD au atacat UE și țările în care se află cei alungați de ei. De trei zile PSD atacă SUA”

A declarat Rareș Bogdan la BEC.