Deputatul PNL, Gigel Știrbu, cel care, miercuri, a citit moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă în Parlament, s-a afișat în fața colegilor săi cu o pereche de ochelari cu ramă galbenă despre care a susținut că ochelarii de hipster sunt cadou de la soție și au fost foarte potriviți pentru a populariza prezentarea moțiunii de cenzură, altfel un moment politic plictisitor și tehnic, precizând că intenționează să dea un atac și mai aplicat la electoratul cuplului Barna-Cioloș: ”îmi pun cercel și îmi iau și trotinetă”, conform digi24.

Prima reacție din partea PSD vine din partea lui Liviu Pleșoianu care taxează dur atât bâlbâielile deputatului PNL din timpul citirii moțiunii cât și alegerea ochelarilor de hipster pentru a face acest lucru într-un moment atât de important cum este citirea unei moțiuni de cenzură la adresa guvernului.

“Moțiunea lui #GIGEL… Mi se pare normal ca moțiunea să fie citită de domnul cu ochelari galbeni. E același domn care ne spunea că PNL e cel mai tare pentru că “e singurul partid care connnloccc (!??) și care CÎÎÎCÎÎÎ (!?!)”. …Mai am o singură nelămurire: oamenii cu halate albe l-au tratat pe domnul cu ochelari galbeni înainte sau după citirea moțiunii?

#OpozițiaPsihoPuPu #MoțiuneaLuiGIGEL”

A scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Foto: agerpres