Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, unul dintre cei mai cunoscuți contestatari ai USR, ia o poziție favorabilă la adresa lui Dan Barna după ultimele atacuri ale lui Rareș Bogdan la adresa președintelui USR care a fost amenintat de Rareș Bogdan că președintele Klaus Iohannis “se prinde repede, dar uită greu” când Dan Barna a susținut la consultările de la Cotroceni că USR va avea un candidat propriu.

“Amenințarea lui Rareș Bogdan la adresa USR și a președintelui acestui partid mi se pare extrem de gravă, oricât de mult m-aș bate eu cu USR-ul! Asta nu e politică, e deja ceva extrem de grav! Am viziuni diametral opuse despre aproape orice cu cei de la USR, dar mi se pare foarte important ca astfel de derapaje oribile să fie sancționate, indiferent împotriva cui sunt îndreptate! Rareș Bogdan (“number one”, cum îl alintă Iohannis) amenință pe față, în “prime time”, USR: “Domnul Barna e din Sibiu. Îl știe foarte bine pe Iohannis. Știe că Iohannis UITĂ GREU! E o persoană care pricepe extrem de repede ȘI UITĂ EXTREM DE GREU! E bine ca teribilismele să ÎNCETEZE!”

A scris Liviu Plesoianu pe facebook.

„Faptul că domnul Barna anunță că nu îl susține pe domnul Iohannis, nu încurcă cu nimic lucrurile, dar permiteți-mi să mă îndoiesc că vreun politician din România, din Opoziție, își permite să îi spună lui Klaus Iohannis în față: Nu vă susțin. Domnul Barna e din Sibiu și îl cunoaște foarte bine pe domnul Iohannis și știe că el uită greu. E o persoană care prinde extrem de repede și uită extrem de greu. Permiteți-mi să mă îndoiesc că a avut loc dialogul dintre domnul Barna și domnul Klaus Iohannis. Eu spun că e bine ca teribilismele să înceteze pentru că nu cred că cineva din Opoziție își permite să vorbească așa cu Klaus Iohannis. Are o forță electorală și o statură politică și e greu să te duci mai ales în Palatul Cotroceni și să îi spui asta. Permiteți-mi să mă îndoiesc”

A spus Rareș Bogdan, prezent prin legătură telefonică, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.