Într-un mesaj postat miercuri pe contul personal de Facebook, deputatul PSD Liviu Pleşoianu este de părere că CEx al PSD a decis “o mare mizerie” şi anume “mazilirea” lui Şerban Nicolae pentru că nu a fost de acord să îl sprijine pe Mugur Isărescu în funcţia de viceguvernator al BNR.

“Ați săvârșit azi o mare mizerie: mazilirea lui Șerban Nicolae pentru că nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isărescu pentru un nou mandat! Toate deciziile din ultimele săptămâni nu fac nimic altceva decât să-i trădeze pe oamenii care ne-au votat! Faceți praf acest partid, asta faceți…” a scris Pleșoianu pe Facebook.

Reacţia deputatului vine după ce Comitetul Executiv PSD a decis, miercuri, excluderea din partid a primarului Robert Negoiță dar și înlocuirea liderului grupului PSD din Senat, Şerban Nicolae, cu viceliderul grupului, senatorul de Mehedinţi Liviu Lucian Mazilu.

Decizia de înlocuire de la șefia grupului parlamentar a lui Șerban Nicolae a fost comentată și de către fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu. În opinia acestuia, Șerban Nicolae a fost “decapitat” pentru că e “prea obraznic“…