Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, atacă dur deciziile din “Justiția minunată” cu privire la adopția fetiței Sorina din Baia de Aramă și pasivitatea guvernanților la presupusele nereguli și ilegalități care s-au produs în procesul de adopție, considerând că sunt mai preocupați de problemele lor politice decât de problemele sociale și abuzurile din Justiție despre care preferă să nu comenteze.

”Au respins revizuirea adopției. Au respins suspendarea sinistrei procuroare. Au călcat cu bocancii peste sufletele unor fetițe, surori de suflet. …Dar e ok. Birchall se ocupă să rămânem în “Club”. Dăncilă nu comentează deciziile “justiției” și, neconflictuală fiind, se sacrifică pentru partid și pentru patrie și vrea la Cotroceni. Dacă nu ea, se sacrifică atunci partenerul de ping-pong narcisist, cel care a spus, de asemenea, că nu mai comentăm deciziile “justiției”. Dacă nu experții în ping-pong, atunci Werner sau Barna/Cioloș… Ceea ce e foarte bine, pentru că înțeleg că sunt foarte iubiți de popor tocmai pentru că iubesc la rândul lor foarte mult “justiția” minunată din România…

Eu îmi fac datoria până la capăt anul acesta. Însă lucrurile sunt clare: poporul român se va duce vesel spre prăpastie sau se va trezi. E ultima deschidere de destin. Nu poți să ratezi la infinit și să ai totuși, la infinit, alte ocazii… Dacă, după două mandate Băsescu, vine și al doilea mandat Iohannis, ori primul mandat Barna/Cioloș/Dăncilă/Narcis, atunci… bine.

Fie să FIM!”

Scrie Liviu Pleșoianu.

Foto: InquamPhotos/Octav Ganea