În discursul ținut la mitingul PSD de la Târgoviște, ultimul miting de amploare organizat de social-democrați înaintea alegerilor europarlamentare din 26 mai, Liviu Dragnea s-a dezlănțuit la adresa președintelui Klaus Iohannis. În fața a câteva mii de simpatizanți PSD, veniți atât din județul Dâmbovița dar și din Argeș, Călărași și Prahova, Liviu Dragnea, a declarat că PSD se află într-un „razboi securist” dus de președintele Klaus Iohannis, război pe care social-democrații îl vor caștiga.

Azi avem un razboi securist dus de Iohannis. Nu l-am dorit dar suntem obligați să îl ducem și să-l câștigăm“, a spus Liviu Dragnea, care și-a continuat discursul declarând că toate partidele care îl susțin pe Iohannis sunt “partide securiste”.

Liderul social-democraților l-a catalogat pe șeful statului, la mitingul PSD de la Târgoviște, drept „cel mai mare mut” din politica românească. Dragnea a declarat că ieșirile publice ale președintelui Iohannis, nu este altceva decat “gălăgie” menită să  acopere “zornăitului banilor în buzunarele românilor” și rezultatele economice ale guvernării PSD.

“Am auzit pe cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească, care a început să facă gălăgie. Credeţi că are ceva de spus, credeţi că are vreun proiect pentru ţară? Credeţi că are vreun gând bun pentru România? El şi ai lui fac gălăgie pentru a acoperi sunetul creşterii economice scos de motoarele economie şi agriculturii, produs de creşterea pensiilor şi salariilor, este zornăitul banilor din buzunarele românilor, produs de maşinăria PSD, care s-a pus în mişcare”, a spus la mitingul PSD de la Târgovişte Liviu Dragnea.

La mitingul PSD de la Târgoviște au participat și câteva zeci de protestatari anti-PSD. Aceștia au fost flancați de jandarmi, astfel încât să nu poată ajunge în apropierea simpatizanților social-democrați și să nu interacționeze cu aceștia.