Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, revine în prim plan și dă în judecată Inspecția Judiciară pentru o speță care o implică pe procurorul DNA Alexandra Lăncrănjan, respectiv, acesta le cere magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti anularea unei rezoluţii a Inspecţiei Judiciare.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre o rezoluţie a Inspecţiei Judiciare prin care a fost clasată o plângere depusă de fostul preşedinte PSD ce vizează activitatea procurorului DNA Alexandra Lăncrănjan.

Inspectorii care au analizat plângerea lui Liviu Dragnea au ajuns la concluzia că nu există indicii privind săvârşirea unei abateri disciplinare, prin urmare a fost dată soluţia de clasare, contestată acum de fostul lider PSD.

Solicitarea lui Liviu Dragnea a fost înregistrată luni la Secţia de contencios administrativ a Curţii de Apel Bucureşti, nefiind alocat încă un termen de judecată.

Judecătorii de la ÎCCJ in urma deliberării privind dosarul DGASPC, au decis că în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea sa fie condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare. Sentința a fost pusă în aplicare începând cu 27 mai.

Foto: politico.eu