În urma atacului dur lansat de Rareș Bogdan după episodul în care Marian Moroșanu, zis și Ceaușescu, l-a hărţuit pe doctorul Raed Arafat pe aeroportul din Bruxelles, deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu îi răspunde cel puțin la fel de dur și tranșant, considerând că prin această reacție Rareș Bogdan recunoaşte că „ voi, PNL, l-ați trimis pe acel individ să-l hărțuiască pe Raed Arafat, prin aeroport!”.

„Mvaaaai! L-am supărat pe domnu’ Rareș, mitocanul suprem al politicii românești care nu poate emite o frază fără să fie o jignire la adresa PSD sau a altcuiva… Pe tine cine te sancționează pentru mizeriile pe care le arunci de atâta timp în spațiul public? Măcar confirmi faptul ca voi, PNL, l-ați trimis pe acel individ să-l hărțuiască pe Raed Arafat, prin aeroport! Vezi că ți s-a sters rujul și s-ar putea ca unii chiar să te ia drept mascul.

Dacă domnu’ Rareș a terminat cu lectiile și ora la cosmetică de cănit sprâncene, poate ne explică și de ce guvernul lui a susținut abrogarea ordonanței de plafonare a pensiilor speciale și le-a facut să se dubleze! Că el ragușise in campanie mințind că PNL vrea eliminarea tuturor pensiilor speciale… Nu ne mai ține ocupați cu replicile că avem treabă să arătăm cum sunteți fără fard!”,

a scris Lia Olguţa Vasilescu.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a „luat foc” după ce Marian Ceaușescu a fost atacat de internauți și de Lia Olguța Vasilescu în urma hărțuirii doctorului Raed Arafat pe aeroportul din Bruxelles, considerând că „Marian a rămas unul dintre cei mai curați oameni pe care-i cunosc, nu merită să fie jignit!”.

Întreaga dispută pornește de la faptul că turbulentul activist Marian Moroșanu, cunoscut și sub numele de „Ceauşescu”, l-a hărţuit în stilu-i caracteristic pe Raed Arafat, în aeroportul din Bruxelles, unde i-a cerut demisia, amintind de intervenția de la Colectiv.