Președintele și candidatul Klaus Iohannis, prezent în campanie electorală la întâlnirea simpatizanților PNL Brăila, printre bâlbe, a lansat un nou atac la adresa eternului duşman social-democrat și a transmis acestora un îndemn la luptă împotriva PSD, considerând că simpatizanții PNL sunt armata cu care va câștiga această bătălie la alegerile care urmează.

„Știți care de diferența între mine și PSD? Ei au convingerea că fără ei la butoane nu se poate. Eu am convingerea fermă că cu ei la butoane nu se mai poate. Avem motive de optimism. PNL a câștigat alegerile europarlamentare. Eu am convocat un referendum pe care l-am câștigat cu atât de multe voturi că nimănui nu i-a venit să creadă. După care, a trecut moțiunea de cenzură. După care, a fost investi (*Sic!) Guvernul Ludovic întâi. Și asta e o mare realizare.

Câștigătorului îi șade bine cu modestia și avem lupte grele de dus. Dacă aveți impresia că PSD a dispărut, vă spun că nu a dispărut și nu dispare peste noapte. Eroare! Nu va fi așa. Eu m-am luptat, voi v-ați luptat și am reușit, dar PSD este aici, este puternic înșurubat. Bătălia nu se termină duminică. Avem europarlamentare (*Sic!), parlamentare și locale. Europarlamentarele le-am câștigat deja. Le bifăm. Voi sunteți armata mea!”,

a declarat Klaus Iohannis.

*Nota de subsol: (Sic!) indicație pentru ca cititorii să știe că o greșeală dintr-un text reprodus aparține originalului, adică autorului respectiv, și nu comentatorului!