Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, în lipsa unei dezbateri electorale, a declarat marți într-un studio de televiziune că, deși PSD este considerat cel mai corupt partid, cel care are probleme cu justiția este Klaus Iohannis, în vreme ce ea nu are niciun fel de problema de acest gen.

„Pot să fiu de acord că lumea trebuie să fie în alertă pentru că avem un președinte dictator, care vrea toată puterea. Vrea să fie președinte, vrea guvernul meu, parlamentul meu, comisarul meu. Noi ceilalți români unde suntem? Medicii, profesorii, fermierii, primarii unde sunt? Acest lucru într-adevăr e îngrijorător. În ce privește PSD și corupția, eu cred că suntem doi candidați pentru funcția de președinte al României și vedem unul din candidați că are probleme, cele 6 case, un mare ghinion, o casă pierdută și știm cum s-a pierdut, e o decizie a justiției, o sumă pe care trebuie să o returneze statului român. Tot ce a luat chirie nu a fost tocmai legal, din moment ce a pierdut-o. Eu nu am probleme cu justiția. În loc să ţip eu <<Ai probleme cu justiția, nu cumva ești corupt?>>. Are probleme cu justiția”,

a declarat Viorica Dăncilă, la TVR1.

Candidatul Klaus Iohannis a refuzat până acum orice intenție de dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă, declinând inclusiv invitația transmisă de stafful de campanie al PSD.