Gabriela Firea anunță că va face în curând o conferință de presă pentru a-și anunța intențiile politice de viitor, fără a exclude din discuție o eventuală candidatură pentru alegerile prezidențiale, declarând că își dorește pentru PSD un candidat puternic și nu ca PSD să arunce în cursă un iepuraș care să facă misiunea ușoară pentru adversarii PSD.

”Săptămâna viitoare îmi voi relua activitatea la Primărie și activitatea politică și voi clarifica intențiile mele atât la Primărie, cât în ceea ce privește intențiile mele politice. Mă voi întâlni cu analiștii, cu reporterii într-o ședință informală și ulterior voi organiza o conferință de presă. Dumneavoastră sunteți un om inteligent și puteți interpreta cum doriți ceea am spus eu. Cred că este normal să aduc clarificări și îmi voi asuma acele decizii pe care le voi anunța, așa cum am făcut de fiecare dată.

Eu sunt un om responsabil și știu că poate acum câțiva ani nimeni nu-mi dădea nicio șansă să câștig alegerile pentru Primăria Capitalei. Faptul că de multe ori am fost lovită de mai multe ori din interiorul PSD, asta m-a întărit. Sunt membru PSD, îmi doresc un candidat PSD la prezidențiale. Sub nicio formă nu-mi doresc ca PSD să arunce în cursă un iepuraș, care să facă ușoară misiunea adversarilor noștri.”

A spus Gabriela Firea la Antena 3.

Reamintim faptul că într-un sondaj prezentat de Curs, la capitolul încredere, Gabriela Firea se situează pe primul loc.

Sondajul de tip Omnibus a fost realizat în perioada 28 iunie – 8 iulie pe un eșantion de 1.067 respondenți la domiciliul acestora. Datele sunt ponderate, iar marja de eroare este de plus/minus 3 la sută.