Fostul premier PSD Mihai Tudose s-a reînscris în PSD, o fotografie cu adeziunea sa de revenire în partid fiind făcută publică miercuri de primarul Municipiului Brăila, Marian Viorel Dragomir. Mihai Tudose a demisionat din PRO România în luna decembrie a anului trecut în urma mai multor dispute avute cu președintele partidului, Victor Ponta.

„MIHAI TUDOSE INTRĂ ÎN ECHIPĂ !!!
Cel mai bun PRIM MINISTRU, brăileanul care a semnat și demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României – Podul peste Dunăre, revine în forță la PSD.
Cu prietenie și respect, a fost rândul meu să semnez recomandarea lui pentru a reveni la PSD. Nu a fost ușor, dar la final a ales echipa de la Brăila. Oamenii fac diferența !!!
În martie 1999 am intrat în politică. Mihai Tudose era președintele Organizației de tineret. Am crescut împreună, am evoluat diferit, dar de fiecare dată am susţinut Brăila.
Am luptat cu adversari politici, ne-am asumat riscuri și în ultima perioadă am luat atitudine împotriva celor care au încercat din interior să pună interesul lor înaintea normalității.
Acum vom lupta cu cei care încearcă azi să șteargă Brăila de pe harta investițiilor.
Împreună vom pune pe primul loc proiectele Brăilei și modernizarea PSD.
Mulțumesc Mihai !!!”,

a scris  Marian Viorel Dragomir pe Facebook.