Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, a discutat duminică seara la România TV, despre zvonurile potrivit cărora s-a certat cu preşedintele Klaus Iohannis. Rareș Bogdan a negat faptul că s-ar fi certat cu președintele Iohannis și pune aceste zvonuri pe seama unor oameni apropiaţi de un lider PNL.

 “Când mă întâlnesc prima dată cu dânsul(nr-Klaus Iohannis), ca să anulez orice speculaţie, o să îi spun, deşi îmi e jenă, îi spun: <<dl. preşedinte, faceţi o poză cu mine să se liniştească toată lumea că nu sunt certat cu dumneavoastră>>. Nu m-am certat cu dânsul, mă înţeleg foarte bine, iar aceste zvonuri au fost lansate, din păcate, dintr-o anumită zonă a unor oameni, pe care o să-i demasc în curând, care au cam multă influenţă pe lângă un lider de partid… Dar o să îi demasc în curând pentru că şi-au luat nasul la purtare”, a spus Rareş Bogdan, la România Tv.

Întrebat dacă liderul de partid la care face referire este președintele PNL, Ludovic Orban, europarlamentarul a confirmat, “Da, dar nu mai zic mai multe. Ne pregătim de campanie şi nu am de gând să mă cert nici cu preşedintele Iohannis, nici cu Orban. În schimb, o să îi iau de urechi pe cei care îşi bagă limba în urechea unora sau a altora“, a completat europarlamentarul PNL.

În cadrul emisiunii s-a discutat și despre activitatea europarlamentarilor români. Prezent în emisiune, fostul președinte Traian Băsescu, l-a acuzat pe Dacian Cioloș  că face jocurile Franței. Acuzațiile acestuia vin în contextul în care Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, și-a anunțat sprijinul alături de colegii săi europarlamentari PNL pentru Carmen Avram în Comisia Agri dar liderul PLUS s-a opus.

Foto:Facebook