Europarlamentarul Clotilde Armand atacă dur victimizările celor din USR-PLUS după ce au obținut un rezultat foarte slab în alegeri, îndemnându-și colegii din Alianța 2020 să „termine cu smiorcăiala” și să înceapă regruparea pentru viitoarele alegeri.

„Acum, terminăm și noi cu smiorcăiala post alegeri și ne apucăm serios de treabă?
Ok, facem analize, vedem unde am greșit și reparăm împreună ce nu a funcționat. Nu uitați că PSD se regrupează mai repede decât v-ați fi imaginat iar zonele conduse de baronii acestui partid mențin românii în sărăcie și corupție.”,

scrie Clotilde Armand.

Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile prezidențale 2019, a recunoscut înfrângerea într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, unde a afirmat, duminică, că potrivit datelor furnizate din numărătoarea paralelă a USR nu a reuşit să intre în turul doi al alegerilor prezidenţiale. El a adăugat că va continua să lupte pentru o Românie care „se modernizează şi se curăţă de corupţie“.

Potrivit datelor furnizate de AEP, după centralizarea a 18.744 secții votare, ceea ce înseamnă 8.683.347 voturi (99,99%), situația nu s-a schimbat foarte mult față de rezultatele parțiale raportate la ora 23:00.

Astfel, conform voturilor exprimate la secţiile de votare din țară, pe primul loc se clasează Klaus Iohannis cu 36,6%, urmat de Viorica Dăncilă cu 23,7%, iar pe locul trei se clasează Dan Barna cu 13,9%.

Foto: Inguam