Candidatul PNL la alegerile europarlamentare Rareş Bogdan a declarat duminică, la mitingul de la Galaţi, că luni, la ora 19.00, PNL va veni cu “cel mai serios, mai complet şi mai puternic program”, eliminând astfel singurul reproş făcut de PSD în ultimele două luni, conform agerpres.

,,Începând de mâine (luni-n.r.) n-o să ne mai poată ataca nici cu faptul că nu vorbim mai mult despre ce vrem să facem şi nu despre ce n-au făcut ei (PSD-n.r.). Violeta Alexandru, împreună cu o echipă excepţională, va prezenta mâine, la ora 19,00, răspunsul la singurul reproş pe care au putut să îl folosească două luni de zile împotriva noastră: vom veni cu cel mai serios, cel mai complet, cel mai puternic program, programul PNL. Le-am spus şi vă spun: măi oameni buni, voi ne cereţi un program, dar programele noastre sunt în fiecare comunitate condusă de liberali… Ăla este programul nostru, modul pe care îl putem arăta, ce am făcut noi, adică fraţii, colegii, primarii noştri, preşedinţii de consilii judeţene şi ce au făcut ei. E simplu”

A declarat Rareş Bogdan, care a mai tinut sa precizeze că România trebuie să aibă aceleaşi condiţii ca toate ţările UE în atragerea de fonduri europene, iar subvenţiile din agricultură trebuie să crească la fel ca în toate statele UE, pentru că românii nu sunt un popor de rangul doi.

Rareş Bogdan a participat la Galaţi la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL pentru alegerile europarlamentare, care a avut loc la Sala Sporturilor, în prezenţa a aproximativ 2.000 de susţinători. La manifestare au mai fost prezenţi preşedintele PNL, Ludovic Orban, Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte PNL, Robert Sighiartău, secretar general PNL.