În urma manifestărilor violente din ultima vreme care au fost înregistrate la mitingurile PSD de grupuri #rezist și ale partidelor de Opoziție care par a îi urmării pe social democrați peste tot prin țară, Liviu Dragnea, președintele PSD, este de părere că acest lucru va scoate și determina și mai multă lume să vină la vot și să voteze PSD fiind provocați de aceste manifestări de violență fizică și verbală.

”Oamenii vor da cu ștampila să rupă buletinul de vot. Și mai mulți oameni vor vota PSD. Cine să ne reprezinte la Bruxelles? Ăștia? Sunt niște bătăuși! În frunte cu Cioloș, care a fost gardianul Doinei Cornea!? Asta oferă USR, civilizatul de Cioloș. Doamna Chichirău era la Iași și umilea niște oameni în vârstă. Știți că poate sunt oameni în vârstă care votează și cu USR? Și pe ei îi umilesc. Goțiu, somnorilă. …Era la Cluj liderul protestelor. Ați auzit urletele. Vor să avem o țară plină de violență să îi voteze. Bineînţeles că mai facem mitinguri. Ne sperie pe noi nişte bătăuşi? Credeţi că SRI nu ştie ce se întâmplă? Noi mergem în continuare cu ce ne-am asumat prin programul de guvernare. Dacă vor să fie o țară condusă cu bâta, să îi voteze pe ei. Credeți că SRI chiar doarme, nu știe ce se întâmplă? La SRI i-a înlocuit pe ăia vechi cu ăia noi.

De asemenea, Dragnea a mai susținut că în spatele acestor manifestări de ură și violență stă Iohannis și “statul paralel”, puterea fiind deținută de aceștia, iar din 2016 se duce o luptă pentru revenirea la structurile democratice.

Puterea o ține Iohannis cu statul paralel, cu toți cei pe care îi coordonează. Păi noi pentru asta ne batem pentru că alegerile din 2016 au avut rost pentru că o mână de oameni împreună cu mine și care am reușit să ținem partidul ăsta unit cu toate atacurile, am reușit să facem lucruri importante în România. În primul rând am refuzat să predăm guvernul serviciilor, am refuzat să predăm Parlamentul serviciilor. Și Parlamentul a scos legi bune și guvernul a adoptat legi foarte bune. Până să venim noi la guvernare în ianuarie 2017 toate guvernele precedente, nu știu vorbesc din 2004 încoace, nu știu din 2000, toate erau făcute cu avizul SRI-ului. Miniștrii erau cu avizul SRI, secretarii de stat. În deciziile importante pe care trebuiau să le adopte guvernele, hotărâri de guvern, OUG, se implicau serviciile, dacă ziceau nu, nu se adoptau, le tremurau genunchii. În Parlament aduceți-vă aminte în Parlamentul României, perioada 2012-2016, ce se întâmpla acolo.”
A declarat Liviu Dragnea, luni seara, la Antena 3.