Preşedintele Klaus Iohannis, prezent sâmbătă la mitingul PNL din Bucureşti, s-a declarat convins că acest partid va câştiga alegerile europarlamentare, adăugând că PSD “nu contează” în Europa, conform agerpres.

“În Europa nu contează PSD, fiindcă au dovedit că nu sunt în stare de nimic. Au venit PSD-iştii la guvernare cu promisiuni. PSD a făcut mari promisiuni, ne-a promis marea cu sarea. Acum, când deja mandatul lor se apropie de sfârşit – şi sper că sfârşitul va veni foarte repede – putem să vedem ce s-a întâmplat. Şi îi întreb eu pe PSD-işti: unde sunt spitalele promise? Zero! Unde sunt autostrăzile promise? Zero! Unde e bunăstarea promisă românilor? Zero! Aa, mă scuzaţi. La ei. Acolo da. Ei au început să îşi rezolve problemele. Şi de la bun început – şi vă amintesc că în această piaţă aţi demonstrat, am demonstrat, împotriva ordonanţei 13 – PSD de la început a fost interesat doar de oamenii lor. PSD a venit la guvernare nu să rezolve problemele românilor. PSD nu este interesat de români şi România. PSD-ul este interesat să îi fie bine lui Dragnea”

A spus Iohannis, în Piaţa Victoriei.

Preşedintele a apreciat că singurul obiectiv al guvernării PSD din ultimii doi ani şi jumătate a fost “să îngenuncheze justiţia românească”, dar că pierderea independenţei în acest domeniu, va afecta şi economia ţării, menționând de asemenea că PNL are cea mai bună echipa pentru europarlamentare.

La mitingul PNL de la Bucuresti au participat cateva mii de simpatizanți din toată țară.

Sursa video: agerpres/Foto: PNL