Prezent  duminică seară la B1TV, președintele PMP Eugen Tomac a acuzat-o pe Viorica Dăncilă că încearcă să „racoleze” parlamentari de la alte partide, afirmând că există legiuitori PSD care negociază cu deputații și senatorii din alte partide, „pe sume uriașe“.

„Profit de acest prilej să-i transmit doamnei prim-ministru că dacă nu vrea să ajungă lângă Dragnea, să înceteze cu racolarea de parlamentari. Există parlamentari PSD, care negociază cu parlamentari de la alte partide, pe sume uriașe. Este o acuzație foarte gravă și nu fac gratuități. Deci dacă doamna aceasta vrea să aibă un viitor decent, să se abțină de la asemenea șmecherii. Se practică în politică, însă toate au o limită. Înțeleg că sunt disperați”,

a afirmat Eugen Tomac, la B1TV.

Referitor la faptul că o astfel de acuzație ar trebui transmisă și către organele penale, pentru că altfel se expune chiar el unui risc de a fi privit ca un complice, președintele PMP Eugen Tomac a răspuns: „Nu risc nimic dacă fac o astfel de declarație. Eu vă spun doar că cei care cred că orice se cumpără și se vinde în această țară trebuie să înceteze să mai fie tentați să recurgă la asemenea proceduri”.

Recent, la Iași, Tomac a lansat un alt atac la adresa candidatului PSD la alegerile prezidențiale, solicitâdu-i premierului Dăncilă ca, în contextul campaniei elecorale în care este implicată, să delege o parte dintre atribuțiile de premier și să renunțe să mai utilizeze instituţiile şi resursele statului în campania electorală.

Foto:Facebook/EugenTomac