Președintele PMP, Eugen Tomac consideră bugetul pe 2019 propus de către Guvernul PSD-Alde este un buget “al recesiunii”  care nu rezolvă problemele stringente ale României. Conform calendarului stabilit pentru votul din Parlament, parlamentarii vor putea depune amendamente la proiectul de buget până luni, la ora 12,00.

Deputatul PMP, Eugen Tomac, a anunţat, pe Facebook, că partidul pe care îl conduce va depune aproximativ 2500 de amendamente la Legea Bugetului, precizând că formaţiunea va lupta pentru fiecare dintre acestea.

“La fel ca anul trecut, acestea sunt inspirate din promisiunile PSD, ale celor care îndrăznesc să ne mintă de ani buni, realitatea fiind din ce în ce mai îngrijorătoare. Este un buget al recesiunii, un buget care nu soluţionează niciuna dintre problemele mari ale României. Trebuie să alocăm bani pentru creşe şi grădiniţe, trebuie să alocăm bani pentru ambulanţe, trebuie să alocăm bani pentru infrastructură: centura Capitalei, autostrada Bucureşti – Braşov, autostrada Iaşi – Târgu Mureş; trebuie să alocăm bani pentru gazificarea României. Este inadmisibil ca în secolul XXI să avem în România oraşe şi comune care nu sunt racordate la reţelele de gaze”, a scris Eugen Tomac.

Foto:facebook