Într-o conferință de presă susținută la Călărași, Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa rivalilor politici. Conform declarațiilor făcute de Liviu Dragnea, PSD este atacat constat și de un partid de stânga, făcând trimitere la partidul lui Victor Ponta, Pro România. În opinia liderului PSD, Pro România nu este partid de stânga, este un partid ”de securiști și de masoni” anunțând totodată că va face în curând publice niște nume.

„Oameni buni, acum sunt niște partide care sunt în viața politică: PSD, PNL, USR-PLUS, Pro România, ALDE, PMP, UDMR. A spus cineva că suntem atacați și de un partid de stânga. PRO România nu este partid de stânga. Este un partid de securiști, un partid construit în laborator, un partid care de la bun început au furat. Acolo este un partid plin de securiști și de masoni. O să facem și publice aceste nume.” a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea nu s-a limita la Pro România, acesta a lansat o întrebare despre “legături cu servicii secrete” și pentru liderul PLUS, Dacian Cioloș.

“La USR-PLUS. Îl întreb pe domnul Julien Dacian Cioloș dacă are legătură cu vreun serviciu secret din străinătate sau cu vreun șef al unui serviciu secret?”, a spus Dragnea.

La rândul său, co-președintele alianței USR-PLUS, Dacian Cioloș, aflat la Buzău, i-a solicitat lui Liviu Dragnea și conducerii PSD să demonstreze prin  „declaraţii pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată şi n-au colaborat cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate
„Liviu Dragnea, Sebastian Ghiţă, ceilalţi care se plimbă de câţiva ani de zile pe la instituţiile de forţă şi pe la serviciile de care vorbesc acum şi cu care au avut treabă, nu găsesc altă scuză decât să acuze ceea ce fac ei în partid spre ceilalţi. Înainte de toate, vreau să văd de la Liviu Dragnea declaraţiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată şi n-au colaborat cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate. Asta am făcut noi la PLUS, toţi cei din conducere, în frunte cu mine, asta trebuie să o facă şi ei”, a afirmat Dacian Cioloş într-o conferinţă de presă scrie g4media.ro
În opinia lui Dacian Cioloș, în acest moment Liviu Dragnea se află în situația în care nu mai are ce altceva să vândă în afară de poveștile cu serviciile secrete.
Foto:Agerpres