După ce liderul PRO România, Victor Ponta, a declarat luni la postul național de televiziune că Mihai Tudose nu mai are loc în PRO România, dar poate are loc din nou în PSD, Mihai Tudose a reacționat și susţine că „şansa” PRO România ar fi „plecarea” liderului Victor Ponta, „care a reuşit în câteva luni să devină nefrecventabil şi lipsit de credibilitate“.

„Observ, din nou, dorința nestăvilită a lui V. Ponta de a <<scăpa>> cât mai repede de toți cei care îl <<încurcă>> nefiind de acord cu toate ideile lui. A reușit să-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu’ lui! A suspendat/îndepărtat parlamentarii care nu ascultă orbește orice edict. A reușit ca în câteva luni să devină nefrecventabil și lipsit de credibilitate. Îl încurc foarte tare și eu și, în consecință, face orice să mă facă să plec… Știți cum e vorba aceea cu <<să te ferească Domnul de ruga îndeplinită>>….
Fiindcă atunci, cu noi toți plecați, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins…
Șansa PRO, Victore, e… plecarea ta.”,

a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Potrivit declarațiilor făcute luni de Ponta, la TVR, motivul disensiunilor dintre cei doi foști premieri ai României a fost că Tudose a „vrut cu Guvernul Orban“. Victor Ponta a declarat că „i-am făcut un rău foarte mare, m-am retras de pe listă și l-am lăsat în Parlamentul European. Și nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită”.

Foto: Antena 3