Liderul grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputaţilor, Alfred Simonis, a fost ales, luni, în funcţia de preşedinte interimar al Tineretului Social Democrat, organizaţia de tineret a social-democaților. Funcția de președinte a rămas vacantă după ce fostul președinte, Gabriel Petrea, a fost exclus din PSD pentru că a votat pentru moţiunea de cenzură.

„Am făcut primii pași în politică alături de multi colegi, în TSD, o adevărată familie politică. Tot în TSD am învățat ce înseamnă munca în echipă, ce înseamnă loialitatea și mai ales, am învățat valorile și principiile social democrației. Astăzi TSD are nevoie de reconstrucție. De aceea, am preluat conducerea interimară a TSD, după o discuție cu președintele partidului și colegii mei, angajandu-mă ca într-un timp cât mai scurt să redevenim cea mai puternică structură politică de tineret din România. Le mulțumesc pentru încredere și îi asigur că TSD își va regăsi spiritul care ne-a condus de atâtea ori la victorie.”,

a scris pe Facebook, Alfred Simonis, noul președinte interimar al TSD.

Potrivit Agerpres, Simonis a declarat că liderii PSD au spus că nu vor să intervină pentru desemnarea unui preşedinte interimar şi că a fost strict decizia organizaţiei de tineret ca el să ocupe această funcţie.

Foto:Facebook/Alfred Simonis