Liderul PLUS, Dacian Cioloș, anunţă că până acum s-au strâns pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidentiale 200.000 de semnături „în stradă”, însă obiectivul Alianţei 2020 este să strângă cel puţin 300.000 de semnături pentru „a fi siguri că autoritățile nu ne invalidează arbitrar semnături, așa cum s-a mai întâmplat în trecut”.

„Am ajuns la 200.000 semnături pentru Dan Barna președinte. Vă mulțumim vouă, tuturor celor care ați semnat! Așa cum știți, noi strângem semnăturile pe bune, în stradă, cu ajutorul colegilor și al voluntarilor noștri extraordinari. Mai sunt câteva zile până la depunerea semnăturilor. Vrem să ajungem la 300.000 ca să fim siguri că autoritățile nu ne invalidează arbitrar semnături, așa cum s-a mai întâmplat în trecut. Intrați pe www.danbarnapresedinte.ro, descărcați formularul, strângeți cât mai multe semnături și trimiteți lista sau aduceți-o până pe la 16 septembrie la una dintre adresele de pe website. Avem nevoie de voi!”,

scrie Dacian Cioloș pe Facebook.

Dan Barna, președintele USR, a fost desemnat, în cadrul Congresului USR desfășurat în luna iulie, drept candidat pentru alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

Foto: turnulsfatului.ro