În opinia secretarului general al PSD, Codrin Ștefănescu, mitingul organizat de Partidul Național Liberal(PNL) sâmbătă, în Piața Victoriei, a fost unul “jalnic”. Codrin Ștefănescu a declarat pentru stiripesurse.ro că PNL nu mai arată ca un partid de opoziție puternic, Ludovic Orban și ceilalți conducători ai PNL fiind în acest moment într-o bulă din care nu văd realitatea.

“Se pare că marele miting PNL a fost un mega-fâs. A fost jalnic, lamentabil. Să blochezi arterele din jumătate de București și să îți vină în jur de 12.000 de participanți și doar 3.000 să rămână când vorbește invitatul de onoare, adică Klaus Iohannis, este absolut halucinant. Ăsta nu mai e partid de opoziție. Mă așteptam ca la jumătate de oră după acest eșec să se anunțe ceva demisii, să își ceară scuze, să se întâmple ceva. Nu s-a întâmplat nimic. Orban și ai lui continuă să trăiască în propria bulă în care își comandă sondaje de opinie și au început să creadă în propriile minciuni vizavi de scorul electoral. Nici realitatea din Piața Victoriei, la ceea ce au convocat ei, nu îi obligă să vadă adevărata față a lucrurilor”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru știripesurse.ro.

La mitingul electoral organizat sâmbătă de PNL în Piața Victoriei a participat și președintele Klaus Iohannis. În discursul său, Președintele a criticat guvernarea social-democraților și a susținut totodată că PSD esteun partid care “nu contează” în Europa.

PSD anunță un ultim mare miting înaintea alegerilor europarlamentare care se va desfășura, duminică începând cu ora 12, la Târgoviște, unde sunt așteptați să sosească aproximativ 30.000 de participanți din zona de Sud a țării, conform declarațiilor lui Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD.

Foto:Facebook