În urma scandalurilor din formațiunile politice cu privire la susținerea Guvernului Orban și a opiniilor divergente care au apărut cu doar câteva ore înaintea votului în formațiunile politice de opoziție, Pro România ținând cap de afiș al acestor frământări interne, fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu are o reacție spumoasă considerând că „a intrat dihonia în ei! E isterie generală!”.

„A intrat dihonia în ei! E isterie generală! Se ceartă Ponta cu Tudose şi se acuză reciproc de trădare. Se ceartă useriştii între ei că au cedat mult prea uşor. Se ceartă Tăriceanu cu cei care-l contestă în Alde. Se ceartă pmp-iştii cu şeful lor Tomac că sunt stupizi şi nu au primit nimic. Aşa ia naştere guvernul personal dorit de Klaus”,

scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

În urma scandalului izbucnit în Pro România pe tema susținerii Guvernului Orban și a pozițiilor divergente dintre liderii formațiunii, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a pus şi el la rândul lui lemne pe foc, considerând că „acum se văd bărbații, în astfel de momente”, pentru că cine nu susține Guvernul Orban trădează voturile românilor, susținând-o de fapt pe Dăncilă și Guvernul PSD.