Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, într-o postare pe Facebook, le-a cerut liderilor partidului ca în 2020 să aibă mai mult curaj şi să ia poziţii publice de fiecare dată când văd că sunt supuşi unor abuzuri. „Poziţii clare, hotărâte şi asumate“, a punctat el.

„Sper ca 2020 să aducă colegilor mei din PSD mai mult curaj! Să luăm poziţii publice de fiecare dată când vedem abuzuri. Împreună! Poziţii clare, hotărâte şi asumate! În cazul retragerii medaliei lui Adrian Năstase. În cazul anchetei în care sunt călcaţi în picioare membrii noştri din Caraş, Timiş şi Arad. În cazul presiunilor la care sunt supuşi sute de primari din partidul nostru. În cazul în care noul guvern măcelăreşte, la miez de noapte, drepturile românilor asumate în programul nostru de guvernare. E obligatoriu să facem asta!”,

a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat în luna decembrie decretele privind retragerea decoraţiilor celor care au condamnări penale, printre aceștia numărându-se și fostul premier Adrian Năstase. În replică, Adrian Năstase a anunţat joi seară că îl va da în judecată pe Klaus Iohannis, după ce acesta i-a retras decoraţia. Fostul premier a afirmat că a făcut deja o plângere prealabilă împotriva preşedintelui şi a catalogat „meschin” gestul de a retrage decoraţiile tuturor celor care au condamnări penale.

Foto:Mediafax