Potrivit declarațiilor făcute marți pentru Mediafax de către secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, în data de 22 mai, social-democraţii ar vrea să organizaze un miting uriaș în București, la Romexpo. Potrivit declarațiilor acestuia,  la miting ar urma să participe 120.000 de persoane din zona de sud a țării. Decizia orgănizării acestui miting electoral va fi luată astăzi.

„În principiu vom organiza un miting săptămâna viitoare. Nu e bătut în cuie. Vom decide mâine (miercuri – n.r.). Rămâne bătut în cuie cel de la Târgovişte de duminică. Maine decidem dacă facem mitingul de miercuri. Dacă îl facem, vor fi în jur de 120.000 de participanţi numai de aici din judeţele din sud la Romexpo”, a afirmat Codrin Ştefănescu, marţi, pentru Mediafax.

Codrin Ștefănescu a spus că decizia va fi anunțată miercuri, în funcție de analizele de campanie ale partidului.

“Varianta B, este foarte posibil ca mâine, făcând analizele noastre de campanie, să decidem că nu este oportun să ne mobilizăm atât de mulţi oameni la acest miting. Mâine (miercuri – n.r.) vom face o declaraţie în sensul ăsta. Toate judeţele din sud sunt pregătite pentru acest miting mare, care este singurul incert”

A mai spus, potrivit sursei citate, secretarul general al PSD.

Foto:mediafax