Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, duminică seară, că nu va mai candida pentru o funcție de vicepreședinte al Partidului Social Democrat, însă o va susține pe Viorica Dăncilă dacă își va depunde candidatura la funcție de președinte al partidului.

“Nu vizez nicio funcție. Sunt vicepreședinte al partidului, dacă se va lua decizia să se facă alegeri și pentru vicepreședinți, nu voi candida pentru un alt mandat. Vom vedea . Din ce s-a stabilit, cel puțin până în acest moemnt, se va pune pe masă mandatul de președinte, președinte executiv și secretar general. Încă nu știu care sunt candidații. Dacă își va depune această candiatură (Viorica Dăncilă n.r.), binențeles va avea susținerea totală”

A declarat Carmen Dan, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Întrebată fiind dacă a vorbit sau l-a vizitat pe Liviu Dragnea la închisoare, Carmen Dan a declarat că nu a putut face lucrul asta Liviu Dragnea fiind în perioda de carantină, însă nu se dezice cum au făcut-o alții colegi de partid și când se va putea, îl va vizita.

“Nu am vorbit cu domnul președinte, e și o perioadă specială, cea de carantină, nu s-a întâmplat să existe această solicitare. Dânsul stabilește cu cine poate discuta telefonic în această perioadă. În această perioadă, l-au vizitat cei din familie și evident avocatul. Binențeles că iau în calcul această posibilitate (de a-l vizita -n.r.). Eu nu sunt din categoria celor care se dezic. În ultima vreme, am văzut destui, din păcate, chiar din partid, care se dezic de cea a fost înainte. Liviu Dragnea are un merit extraordinar, Liviu Dragnea a ținut acest partid unit. Prefer să nu dau exemple pentru că nu sunt un om conflictual. Lucurile trebuie să se așeze, sunt convinsă că se vor așeza. Am încredere foarte mare în acaestă perioadă în puterea de a strânge și a da acest semnal de unitate pe care o are premierul Dăncilă”

A declarat Carmen Dan, la Antena 3.