„Despre noi, cei din ALDE, știu și vă asigur că vom fi ceea ce în Marea Britanie se numește opoziție loială. Loială INTERESELOR CETĂȚEANULUI!”, le transmite președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, într-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, liberalilor.

Tăriceanu consideră că a venit momentul ca „săbiile să fie băgate în teacă” și face un apel către liberali să renunțe la strategia divizării românilor și să găsească teme care să-i aducă împreună.

„Cred că este momentul să ne băgăm săbiile în teacă și să începem pregătirea ogorului dacă vrem să avem o recoltă sănătoasă. Este esențial ca cei care au câștigat alegerile să renunțe la strategia divizării românilor și, mai mult, să găsească teme care să-i aducă împreună. Despre noi, cei din #ALDE, știu și vă asigur că vom fi ceea ce în Marea Britanie se numește <<opoziție loială>>. Loială INTERESELOR CETĂȚEANULUI! Suntem gata să votăm și să susținem inițiative ale adversarilor noștri politici în măsura în care ele sunt bune pentru români. Și garantez că vom respinge orice inițiative care pot însemna încălcări ale drepturilor și libertăților cetățeanului. Este crezul după care ne vom ghida”,

a scris președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Foto:facebook.com/tariceanu