UPDATE: Sesizarea integrală o puteți citi aici!

BREAKING NEWS: În curând doar pe gazeta-română, va prezentăm sesizarea integrală a lui Liviu Dragnea către Tribunalul București.

Tribunalul Bucureşti judecă azi, o contestaţie depusă de Liviu Dragnea şi care vizează deciziile luate la Congres. Instanţa ar fi trebuit să valideze deciziile din Congresul din 29 iunie, dar validarea a fost amânată pe motivul existenţei unei contestaţii a fostului lider PSD, conform mediafax.

Fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea nu contestă direct alegerea Vioricăi Dăncilă. Informaţiile apărute în spaţiul pubic fac referire la situaţia lui Liviu Dragnea din momentul organizării Congresului, şi anume că nu demisionase din funcţia de preşedinte.

Contestaţia depusă însă pe 3 iulie şi amânată în 22 iulie a făcut ca nici deciziile Congresului PSD să nu fie validate de instanţă până la o hotărâre definitivă privind contestaţia lui Dragnea.

Sesizarea se judecă la Secţia Civilă din cadrul Tribunalului Bucureşti joi după-amiaza, obiectul fiind „modificarea conducerii partidului”, la care au fost depuse mai multe cereri de intervenţie.