Demisionat recent din PSD, Adrian Țuțuianu s-a alăturat partidului condus de Victor Ponta, Pro România. Într-o conferință de presă susținută la Târgoviște, senatorul Adrian Țuțuianu, spune că noua sa formațiunea nu este de acord cu subvențiile uriașe de care partidele politice beneficiază de la bugetul de stat. Țuțuianu a anunțat că va veni cu un amendament pentru reducerea acestor sume, scrie Agerpres.

”Reducerea subvenţiilor de la buget acordate partidelor politice parlamentare. Am fost şeful unei organizaţii judeţene importante, în cei 20 de ani cât am stat în PSD, PSD Dâmboviţa nu a primit vreodată vreun leu din subvenţia de la bugetul statului. Am lăsat PSD Dâmboviţa cu peste 200.000 de lei în cont, cu două autoturisme noi şi cu toată dotarea necesară în cele nouă sedii. Este imoral ca partidele politice parlamentare să ia de la bugetul statului undeva la 35-36 de milioane de euro pe an”, a afirmat Adrian Ţuţuianu.

Adrian Țuțuianu este de părere că dacă banii pe o singură lună din aceste subvenţii acordate partidelor politice ar fi redirecționați, s-ar putea face investiţii importante pentru comunităţile locale.

Foto:Mediafax