Fiind unul dintre cei mai cunoscuți contestatari ai lui Liviu Dragnea și dat afară din PSD la ultimul CEx, conform unei declarații de presă sustinta de Victor Ponta la Bacău, Adrian Țutuianu se înscrie în ProRomania:

“Noi am luat o decizie la nivel national, alegeri facem dupa 26 mai, atunci o sa vedem. Pana atunci o sa avem coordonatori municipali. Odata cu venirea lui Adrian Țutuianu, a domnului Mocioalca , faptul ca fiecare incearca sa se organizeze cat mai bine, asta e momentul cel mai bun. Am incredere in cei care au venit alaturi de noi. Cine vine acum la Pro România, vine din incredere, ca nu avem alte avantaje, ba din contra, te trezesti cu controale. PSD a primit in ianuarie un milion si jumatate de euro de la stat, PNL un milion de euro, USR vreo 700.000. Cea mai buna afacere e sa ai un partid parlamentar, cine mai primeste un milion si jumatate de euro?”

Este de menționat faptul că așa cum scriam acum câteva zile, PSD pare a pierde din ce în ce mai mulți oameni în teritoriu în favoarea lui Victor Ponta și partidului lui.